boxnowLogoPopup

Ολα στο χέρι σου

μέσω του BOX NOW App!

BoxNow

Συχνές Ερωτήσεις

Είμαστε εδώ για να σου λύσουμε την κάθε απορία! Στείλε μας στο care@boxnow.cy για περισσότερες πληροφορίες.

Αποστολές

Για να στείλεις το δέμα σου μπαίνεις εδώ. Αρχικά, θα χρειαστεί να επιλέξεις το μέγεθος του δέματος σου με βάση τις διαστάσεις, ύστερα συμπλήρωσε τα στοιχεία του αποστολέα (τα δικά σου) και του παραλήπτη και επίλεξε τη θυρίδα παραλαβής. Ολοκληρώνεις την πληρωμή online και εκτυπώνεις το voucher (αν δεν έχεις εκτυπωτή, μπορείς να γράψεις πάνω στο δέμα σου τον αριθμό αποστολής). Τέλος τοποθετείς το δέμα σου σε όποιο Locker σε βολεύει ανοίγοντας το με τον 10ψήφιο αριθμό αποστολής, και είσαι έτοιμος!


Ο κωδικός αποστολής παραμένει ενεργός για 30 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία έκδοσής του.


Το ανώτατο όριο κιλών που προτείνουμε είναι τα 20 κιλά.


Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής στη υπηρεσία αποστολής δέματος από Locker σε Locker, παρά μόνο η χρέωση της αποστολής.


Παραλαβές & Παραδόσεις

Το δέμα σου είναι διαθέσιμο για παραλαβή 48 ώρες από τη στιγμή παράδοσης του στο Locker. Μπορείς να επεκτείνεις αυτό το χρόνο για 24 ακόμα ώρες από το section "Εντόπισε το δέμα σου". Αν το δέμα δεν παραληφθεί εντός των 3 ημερών, τότε επιστρέφει στο κέντρο διαλογής της BOX NOW. Φροντίζουμε να σου υπενθυμίζουμε την παραλαβή του δέματος σου με μήνυμα στο κινητό σου 1 και 2 ημέρες πριν λήξει αυτή η περίοδος!

Αν επιλέξεις σαν τρόπο παράδοσης τη BOX NOW σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα, τότε όταν το δέμα σου φτάσει στο Locker, σου στέλνουμε μήνυμα στο κινητό με τον 6ψήφιο κωδικό που ανοίγει τη θυρίδα του δέματος. Πληκτρολογώντας στο Locker τον κωδικό που έλαβες, η πόρτα της θυρίδας ανοίγει και συλλέγεις το δέμα σου! 


Tα BOX NOW locker διαθέτουν τρία διαφορετικά μεγέθη θυρίδων: Mικρή (Υ: 8 cm, Β: 45 cm, Μ: 60 cm), Μεσαία (Υ: 17 cm, Β: 45 cm, Μ: 60 cm), Μεγάλη (Υ: 36 cm, Β: 45 cm, Μ: 60 cm)


Μην ανησυχείς! Η BOX NOW παραδίδει εντός 2 εργάσιμων ημερών, από την στιγμή που έχει παραλάβει την παραγγελία σου από το αγαπημένο E-shop. Μέχρι τότε; Μπορείς να παρακολουθήσεις την πορεία του δέματος σου από το section «Εντόπισε το δέμα σου!», ή να επικοινωνήσεις μαζί μας στο care@boxnow.cy ή το +357 240 42000. Θα χαρούμε να σε ακούσουμε!                 

BOX NOW Lockers

Τα ΒΟΧ ΝΟW Lockers λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια μέσω πάνελ που είναι τοποθετημένα στην επιφάνεια τους, γι' αυτό και δεν απαιτούν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος!

Εάν έχετε έναν ηλιόλουστο χώρο στο εξωτερικό του καταστήματος σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο location@boxnow.cy έτσι ώστε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Κανέ κλικ στο σύνδεσμο που σου στείλαμε μέσω SMS ή/και email για τις λεπτομέρειες της παράδοσής σου. Από εκεί, θα βρεις την τοποθεσία του BOX NOW Locker που επέλεξες. Για τη BOX NOW

Η BOX NOW αποτελεί την εξέλιξη στις εταιρείες παράδοσης δεμάτων. Αξιοποιώντας την καινοτόμο ψηφιακή τεχνολογία, προσφέρει σύγχρονες, αυτοματοποιημένες και προσωποποιημένες υπηρεσίες παραλαβής δεμάτων, μέσω των Lockers. Με βασικό άξονα την πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη ως μέρος της φιλοσοφία μας, τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Δεμάτων, είναι αυτόνομα και λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια, προσφέροντας έναν νέο, καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο παράδοσης δεμάτων. Τα BOX NOW Lockers τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της πόλης, ώστε ο καταναλωτής να έχει πρόσβαση σε αυτά 24/7 και να παραλαμβάνει το δέμα του, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί, εύκολα και απλά!Από τα Lockers μας, μέχρι τις ενδοεταιρικές μας διαδικασίες, προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε πλήρως πράσινοι και βιώσιμοι. Τα BOX NOW Lockers χρησιμοποιούν μόνο ηλιακή ενέργεια για τη λειτουργία τους, γεγονός που μας κάνει να συμβάλλουμε λιγότερο στην ολοένα αυξανόμενη ενεργειακή κρίση. Παράλληλα, το μοντέλο παραδόσεων μας είναι πιο αποτελεσματικό από τις συνηθισμένες υπηρεσίες παράδοσης, καθώς μπορούμε να καλύψουμε μικρότερη απόσταση σε χιλιόμετρα για να παραδώσουμε πολλά δέματα μαζί σε ένα BOX NOW Locker. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνουμε τα επίπεδα κυκλοφοριακής συμφόρησης και κατά συνέπεια και τις εκπομπές άνθρακα.

Άλλες ερωτήσεις

Ναι μπορείς! Είναι μια εύκολη διαδικασία διαθέσιμη σε συνεργαζόμενα E-shops. Συμπληρώνεις τη φόρμα επιστροφής μέσω των BOX NOW Lockers, που θα βρεις στο site του E-shop, λαμβάνεις τον κωδικό που ανοίγει μια θυρίδα τοποθέτησης BOX NOW Locker και τοποθετείς το δέμα σου προς επιστροφή! Έτσι, μπορείς να πας σε οποιοδήποτε Locker βολεύει το πρόγραμμα σου παγκυπριακά και να αφήσεις τα προϊόντα προς επιστροφή.

Όχι! Αν δεν νιώθεις άνετα με την πληρωμή πριν την αποστολή των προϊόντων ή του δέματός σου, μπορείς εύκολα να πληρώσεις τα μεταφορικά έξοδα μέσω ενός ηλεκτρονικού συνδέσμου που θα σου στείλουμε την στιγμή που το δέμα σου είναι στο Locker και σε περιμένει για παραλαβή! Μπορείς να βρεις αυτήν την υπηρεσία αντικαταβολής μέσω BOX NOW Locker σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα E-shops.